Premijera novog projekta Saše Božića: “Bolji život” u Teatru &TD-u od 11. listopada

U Teatru &TD će 11. listopada premijerno biti izvedena nova predstava nagrađivanog hrvatskog redatelja Saše Božića.

Radi se o projektu “Bolji život”, koji se sastoji od dva dijela – “Budućnosti” koju izvode Nataša Dangubić, Petra Hrašćanec i Jerko Marčić, te “Igre prijestolja”, koji izvode Boris Barukčić i Ugo Korani.

Radi se o posljednjoj u seriji predstava u ciklusu „On Entertainment“ Saša Božića, kojoj prethode predstave „Born to Please“ i „Folk/Acts“, a koje su izvođene diljem Hrvatske.

“Želimo se igrati s neposrednošću i promiskuitetom, koji manje-više uvijek karakteriziraju odnos između publike i izvođača a izostaju u velikim televizijskim spektaklima.” ističu glumci, koji su zajedno s redateljem, Sašom Božićem, zaslužni za koncept predstave.

Projekt nastaje u produkciji kazališne grupe De Facto, a projekt su podržali Studentski centar u Zagrebu – Kultura Promjene / Teatar &TD, u sklopu projekta APAP – Performing Europe 2020, sufinanciranog sredstvima programa Kreativna Europa Europske Unije.

Nakon premijere, 11. listopada, predstava u Polukružnoj dvorani Teatra &TD igra 12. i 13. listopada. Ulaznice za predstavu stoje 50 kn (za studente 25 kn), a mogu se kupiti na blagajni kazališta svaki dan (osim nedjelje) od 11 do 13h i dva sata prije početka predstave.