Autorski projekt Saše Božića
U suradnji s izvođačima: Nataša Dangubić, Ivana Krizmanić, Marko Jastrevski, Jerko Marčić Suradnik za scenski pokret: Ksenija Zec
Kostimi i scena: Zdravka Ivandija Kirigin
Svjetlo: Marino Frankola
Ton: Damir Šimunović
Fotografije: Ana Piplica, Zoran Kulušić-Neral
Producentica: Andrea Remetin
Produkcija: de facto
Koprodukcija: Sveučilište u Zagrebu, Studentski centar, Kultura promjene, Teatar &TD, Art Radionica Lazareti Dubrovnik
Premijera: 21.listopada 2015. u Teatru &TD

born to please kazališni je performans za četiri vrlo različita izvođača: Natašu Dangubić, Ivanu Krizmanić, Jerka Marčića i Marka Jastrevskog. Oni se okušavaju u njima nepoznatom izričaju pjevanja. Radi se o nizu solo izvedbi u kojima glumci, koji nisu vični glazbenom izričaju, pokušavaju zadovoljiti publiku svojim interpretacijama poznatih hitova iz povijesti pop glazbe. Naglasak je na komičnom, a ne ciničnom aspektu imitacije kao forme. Born to Please zabavlja (sebe i publiku ) pitanjem može li solo izvođač u susretu s publikom izraziti i reprezentirati uzbuđenje velikih, spektakularnih, internacionalnih događanja koji uključuju samu ideju superlativa zabave i zabavljaštva (Eurovizija, San Remo, MTV Awards). Koji se afektivni odnos razvija između gledatelja i izvođača u titanskom naporu da se uprizori nemoguće: raskoš i produkcija koncertnih događanja, koje sebi suvremeno istraživačko kazalište ne može priuštiti.
Born to please prva je u nizu kazališnih predstava koje je de facto producirao u sklopu višegodišnjeg istraživanja odnosa izvođača i publike pod nazivom On entertainment.

Projekt je ostvaren uz potporu grada Zagreba, Ministarstva kulture RH i Zaklade Kultura nova