„Love will tear us apart“ i „Boys don’t cry“ prva su dva dijela Trilogije Saše Božića i Petre Hrašćanec o odnosu suvremnog plesa i popularne glazbe. „Love will tear us apart“, solo je za Petru Hrašćanec, koja je za izvebu u navedenoj predstavi nagrađena Nagradom hrvatskog glumišta 2012. za najbolju žensku plesnu ulogu. Riječ je o projektu koji žanrovski vrluda između rock koncerta, ispovjedne forme i apstraktnog plesa.
„Boys don’t cry“ sužava svoj glazbeni okvir, istražuje se naslijeđe ženskih kantautorica iz razdoblja 60-ih godina prošlog stoljeća (Joan Baez, Marianne Faithfull, Judy Collins…) te s njima povezana pitanja ženskog identiteta na sceni i skrivenih političkih poruka koje takva glazba, i ples na nju, posjeduje. Ženski identitet u predstavi razložen je na glas i pogled, a vlasništvo nad njim raspravlja se kroz fikcionalnu biografiju plesačice Petre Hrašćanec Herceg, koja je na sceni uprizorena u formi dueta s Markom Jastrevskim. Procedura prati plesnu proceduru projekta Love will tear us apart: plesači izvode plesne numere, odabrane pop pjesme, dok u pauzama saznajemo naoko efemerne detalje o nastanku same produkcije, raspličući suptilnu mrežu odnosa moći koja definira čin izvedbe.
Predstava “Boys don’t cry” razvijana je unutar međunarodnog projekta SPIDER i jedan njezin dio prikazan je u okviru predstave At Once. Završni rad na predstavi “Boys don’t cry” realiziran je kroz radnu platformu ekscene, a u suradnji s Pučkim otvorenim učilištem Zagreb.